Kuka on Suvi?

Talvella 2016 kuuntelin kateellisena kun mainostoimistossa graafisena suunnittelijana työskennellyt ystäväni kertoi projekteistaan. Halusin tehdä samoja juttuja, mutta en osannut piirtää. Ajattelin kuitenkin voivani oppia teknistä toteutusta. Tavoitteena oli päästä nettisivujen ja markkinoinnin suunnittelun ja toteutuksen pariin.

Siitä syntyi idea markkinoinnin ja mediatekniikan osaamisen yhdistämisestä. Tie vei opiskelemaan Jyväskylään ja lopulta Tampereelle. Nyt haluan päästä hyödyntämään opiskeluni tulosta ja päästä viimeinkin sellaisen työn pariin, josta haaveilun vuoksi opiskelin toisenkin tutkinnon.

Olen 29-vuotias Seinäjoen seudun kasvatti, jonka tie on vienyt ensin Vaasaan ja lopulta Jyväskylän kautta vuodenvaihteessa Tampereelle. Opiskeluaikana kiinnostuin markkinoinnista ja erityisesti sen suunnittelu ja toteuttaminen tuntuivat omalta jutulta. Tie kuitenkin vei toisenlaisiin tehtäviin, mutta kiinnostus ei kadonnut mihinkään. Lopulta päätin kohdistaa kiinnostukseni erityisesti digitaaliseen ympäristöön ja opettelin vielä toteuttamaan ratkaisuja käytännössä.

Minut on voinut bongata myös järjestötoiminnasta ja olenkin ollut oman koulutusalani järjestötoiminnassa mukana. Viimeisimpänä oman kampukseni tutorvastaavana, jossa vastuullani oli kampukseni insinööritutorit. Pidän sitä erittäin antoisana oppituntina organisoinnista ja ryhmän johtamisesta. Koska työvalintani on pääosin aivotyötä ja tietokoneen ääressä istumista, tykkään vapaa-ajallani juosta ja tanssia. Syksyllä 2019 tähtään neljännelle puolimaratonille.

Arvostan todella paljon tiimityöskentelyä ja osaamisen jakamista. Parhaat ideat syntyvät silloin, kun niistä puhutaan ääneen. Työyhteisössä en ole se hiljaisin tyyppi vaan tuon mukanani huumoria. Verkostoituminen on mukavaa, eikä kylmä hiki nouse, vaikka joutuisin puhumaan täyden auditorion eteen. (Kokemusta on)

Sopisinko osaksi tiimiäsi? Lähetä minulle viesti